CocktailsShootersToolsSmoothies

Kersencocktail

Ontpit de kersen (houd er enkele achter voor garnering) en stamp de pitten fijn in een vijzel. Roer daarna het vruchtvlees door een zeef en laat het sap samen met de fijngestampte pitten 1 uur in de koelkast staan om de smaken goed te laten intrekken. Schenk dan het mineraalwater erbij en zeef het sap. Roer de suiker erdoor en bewaar het sap tot gebruik in de koelkast. Roer voor het serveren de marasquin erdoor en serveer de kersencocktail met ijsblokjes en een kers.
Ingrediënten
  • 600 gram kersen
  • 5 deciliter mineraalwater
  • 100 gram suiker
  • 12 eetlepels marasquin (kersenlikeur)
Glaswerk
  • longdrinkglas
Technieken
  • stirren
Calorieen
  • Dit product bevat 786 Kcal
Klaar in 5 Minuten
5 sterren


Mixen die lijken op Kersencocktail

Wat vind jij van deze cocktail?

Je naam
Je waardering voor dit recept
Je reactie