Frambozen-rozenchampagne
Meng in een kan enkele druppels rozenessence met koud water en giet het mengsel in een ijsstaafjesvorm. Zet deze minimaal 1 nacht in de vriezer. Strooi de twee soorten suiker op een schoteltje. Bevochtig de randen van de glazen met wat citroensap en doop ze in de suiker, zodat er een mooi suikerrandje ontstaat. Schenk de frambozensiroop en het mineraalwater in de glazen en zet er een rozen-ijsstaafje in.- 800 milliliter koolzuurhoudend mineraalwater
- 100 milliliter frambozenlimonadesiroop
- 4 druppels rozenessence (toko)
- 1 schijfje citroen
- gekleurde suiker
- witte kristalsuiker
- longdrinkglas
- Glaceren (suiker- en zoutrandjes)
- Dit product bevat 335 Kcal
Klaar in 5 Minuten
Mixen die lijken op Frambozen-rozenchampagne
- FrambozenmilkshakeMet frambozenjenever,frambozensiroop,melk
- Tonic freshMet sinaasappelsap,ananassap,frambozensiroop
- Boston flipMet sinaasappelsap,frambozensiroop,pepermuntsiroop
- OmnibusMet kirsch,frambozensiroop,sodawater