Fruitchampagne
Zorg dat het koolzuurhoudend bronwater goed gekoeld is voordat je het gaat gebruiken.Schil de kiwi en snijd deze in 3 mm dikke plakjes.
Snijd deze plakjes dan in vier kwarten elk.
Schil de peer en snijd hem doormidden en verwijder het klokhuis.
Snijd een helft van de peer, in de lengterichting, in vier gelijke stukken.
Snijd deze stukken in 3 mm dikke plakjes.
Besprenkel deze stukjes met wat citroensap, zodat ze mooi wit blijven en schep ze voorzichtig om. Haal de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in voer kwarten.
Doe het fruit gelijkmatig in 4 hoge champagneglazen (of ‘flutes’).
Giet in ieder glas 1 eetlepel limonadesiroop.
Serveer de glazen.
Haal de dop van het koolzuurhoudende bronwater en schenk de glazen terplekke vol.
- 1 kiwi
- 0,5 rijpe handpeer
- 1 eetlepel citroensap
- 6 aardbeien
- 4 eetlepel limonadesiroop kiwi
- 5 deciliter koolzuurhoudend bronwater
- fluitglas
- builden
- Dit product bevat 93 Kcal
Klaar in 5 Minuten
Mixen die lijken op Fruitchampagne
- FruitcocktailMet sinaasappel,mango,kiwi
- Exotische vruchtenmilkshakeMet kiwi,banaan,kokosmelk
- Kiwi-smoothieMet kiwi,banaan,appelsap
- Milkshakes met exotische vruchten 2Met litchi,kiwi,mango