Gemberlassi
Schil en rasp de gember.Doe de gember, de muntblaadjes en de yoghurt, in deze volgorde, in een blender.
Pureer deze mix tot een gladde massa.
Verdun het mengsel met mineraalwater tot de gewenste dikte.
Schenk de mix in cocktailglazen.
Garneer de cocktail met een toefje munt.
- 4 centimeter verse gemberwortel
- 2,5 deciliter yoghurt
- 10 muntblaadjes (en 4 toefjes)
- gekoeld koolzuurhoudend mineraalwater
- cocktailglas
- blenden
- Dit product bevat 80 Kcal
Klaar in 5 Minuten
Mixen die lijken op Gemberlassi
- Kiwi mojitoMet limoenen,muntblaadjes,rum
- CitrusmimosaMet sinaasappels,verse muntblaadjes,ananassap
- MangolassiMet mango,yoghurt,komijn
- Frambozen-bramenshakeMet frambozen,bramen,yoghurt