Virginia egg-nog
Doe wat ijsblokjes in een shaker.Schenk de overige ingrediënten, behalve de melk, erbij.
Schud de mix dan krachtig door elkaar.
Schenk het mengsel door een strainer (barzeef) in een longdrinkglas.
Vul de cocktail verder, naar smaak, aan met ijskoude melk.
Nu even doorroeren.
Strooi wat nootmuskaat over de cocktail.
De cocktail direct serveren.
- 4 centiliter bourbon whisky
- 2 centiliter rum (bruin)
- 1 centiliter room
- 1 centiliter suikerstroop
- 1 ei
- 10 centiliter melk
- ijsblokjes
- nootmuskaat
- longdrinkglas
- stirren,schudden en zeven
- Dit product bevat 347 Kcal
Klaar in 5 Minuten
Mixen die lijken op Virginia egg-nog
- Bourbon flipMet bourbon whisky,rum ,room
- Brigitte BardotMet bourbon whisky,cognac,room
- New york flipMet bourbon whisky,witte portwijn ,room
- Brandy AlexanderMet cognac,crème de cacao (bruin),room