Bellini
Schil en ontpit de perziken.Pureer de perziken in een blender of met een staafmixer.
Passeer de puree door een fijne zeef.
Doe 2 eetlepels van deze vruchtenpuree in een champagneglas.
(Wat niet gebruikt wordt, kan worden ingevroren en bewaard worden voor later gebruik.).
Schenk nu eerst één scheutje prosecco in het glas.
Schenk daarna het glas langzaam verder vol.
Hiermee voorkom je dat de wijn over de rand bruist.
Voor de variatie kun je de perzik vervangen door bijvoorbeeld fijne puree van aardbeien, frambozen of bramen.
- ontvelde rijpe perziken
- prosecco (of andere mousserende witte wijn)
- blenden
- Dit product bevat 51 Kcal
Klaar in 5 Minuten
Mixen die lijken op Bellini
- Nieuwjaars cocktailMet drambui,prosecco
- Aardbei-belliniMet aardbeien,aalbessen,prosecco
- Ontbijt perziksmoothieMet perziken,drinkyoghurt ,gembersiroop
- Koele perzikyoghurtshakeMet perziken ,vanilleyoghurt,sinaasappelsap