Banaan-perziksmoothie
Pel de bananen en snijd ze in plakjes. Besprenkel ze daarna met citroensap om verkleuring tegen te gaan. Laat de perziken uitlekken en vang het sap op. Leg daarna de banaan en perzik in een diepvriesdoos en zet het ca. 1 uur in de diepvries. Meng het perziksap met de frisdrank. Pureer het bevroren fruit met een staafmixer of keukenmachine (blender). Schenk het sap langzaam bij het fruitmengesel en mix tot er een egaal mengsel ontstaat. Giet het direct over in longdrink glazen. Serveer het met een rietje.- 4 bananen
- 1 eetlepel citroensap
- 1 blik halve perziken op siroop (410 gram)
- 600 milliliter spa fruit exotique
- 4 rietjes
- staafmixer of keukenmachine
- longdrinkglas
- blenden
- Dit product bevat 1148 Kcal
Klaar in 5 Minuten
Mixen die lijken op Banaan-perziksmoothie
- BelliniMet perziken,prosecco
- Koele perzikyoghurtshakeMet perziken ,vanilleyoghurt,sinaasappelsap
- Ontbijt perziksmoothieMet perziken,drinkyoghurt ,gembersiroop
- Romige citroenshake met perzikMet perziken,citroen-sorbetijs ,balade solight vloeibaar